未登录

开通VIP,畅享免费电子书等14项超值服

开通VIP
2008年普通高等学校招生全国统一考试(湖北英语卷)

2009-05-14

2008年普通高等学校招生全国统一考试(湖北英语卷)

本试卷共16页。全卷满分150分。考试用时120分钟。

 

    第一部分:听力(共两节,满分30分)

    做题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。

    

    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

    

    例:How much is the shirt?

    A.£19.15.    B.£9.15.     C.£9.18.

    答案是B。

    

    1. Where does the conversation most probably take place?

    A. In an office.

    B. In a library.

    C. In a bookstore.

    2. Where did the speakers plan to go?

    A. A shopping center.

    B. An opera house.

    C. The parking lot.

    3. Which aspect of the film does the woman like?

    A. The plot.

    B. The music.

    C. The dialogue.

    4. What do we know about the woman's jacket?

    A. It is sold at a lower price.

    B. Its color is her favorite.

    C. It is her sister's size.

    5. What does the woman imply?

    A. The man is so forgetful.

    B. The man is too careless.

    C. The man is over confident.

    

    第二节(共15小题,每小题1.5分,满分22.5分)

    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

    

    听第6段材料,回答第6、7题。

    6. What makes the man so tired?

    A. Playing games.

    B. Surfing the Internet.

    C. Searching for interesting people.

    7. Whom did the man chat with?

    A. People from Canada.

    B. People in need of his help.

    C. People on the same project.

    

    听第7段材料,回答第8、9题。

    8. What does the law forbid people to do?

    A. To take dogs to parks.

    B. To walk dogs in the streets.

    C. To treat dogs cruelly.

    9. What do we know from what the woman said?

    A. Dogs should be kept at home.

    B. Building a dog park is necessary.

    C. People would remove the dog waste.

    

    听第8段材料,回答第10至12题。

    10. According to the man, what did he do before he watched TV?

    A. He washed his hands.

    B. He had his supper.

    C. He took a bath.

    11. What place had the man been to the night before?

    A. James Street.

    B. A restaurant.

    C. A friend's home.

    12. What does the man try to do in the conversation?

    A. To prove the truth.

    B. To find the truth.

    C. To hide the truth.

    

    听第9段材料,回答第13至16题。

    13. Why did the son come back late?

    A. He hurt his hands and knees.

    B. He went to a pub with Linda.

    C. He waited a long time for the bus.

    14. What was the old lady doing in the middle of the road?

    A. Looking for something.

    B. Struggling to stand up.

    C. Trying to seek help.

    15. What happened to Linda ? 

    A. She was fined.

    B. She got injured.

    C. She had an accident.

    16. Where was the witness ?

    A. Ourside the pub.

    B. At a bus stop.

    C. In his car.

    

    听第10段材料,回答第17至20题。

    17. What is the problem of some of the university students?

    A. They don't spend all their time on studies.

    B. They don't know what to do with their free time.

    C. They don't have choices for outside class activities.

    18. How is the students' high school life?

    A. Controlled and busy.

    B. Regular and colorful.

    C. Active and independent.

    19. According to the speaker, what is the role of outside class activities at university?

    A. To make students healthier.

    B. To improve students' test scores.

    C. To enrich students' experience.

    20. What does the speaker advise his students to do?

    A. Learn to enjoy themselves.

    B. Learn to be their own masters.

    C. Learn to develop their potential.

    

    第二部分:英语语言知识运用(共三节,满分55分)

    

    第一节:多项选择(共10小题;每小题1分,满分10分)

    从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

    例:To make members of a team perform better, the trainer first of all has to know their _______ and weaknesses.

    A. strengths      B. benefits      C. techniques     D. values 

    答案是A。

    21. The young man made a _________ to his parents that he would try to earn his own living after graduation.

    A. prediction     B. promise    C. plan    D. contribution

    22. The top leaders of the two countries are holding talks in a friendly_________.

    A. atmosphere    B. state    C. situation    D. phenomenon

    23. Though having lived abroad for years, many Chinese still______ the traditional customs.

    A. perform     B. possess     C. observe    D. support

    24. As nobody here knows what is wrong with the machine, we must send for an engineer to _________ the problem.

    A. handle    B. raise    C. face    D. present

    25. The teacher stressed again that the students should not _________any important detail while retelling the story.

    A. bring out     B. let out      C. leave out       D. make out

    26. In modern times, people have to learn to________all kinds of pressure although they are leading a comfortable life. 

    A. keep with    B. stay with    C. meet with     D. live with

    27. The present situation is very complex, so I think it will take me some time to_________its reality.

    A. make up      B. figure out    C. look through    D. put off

    28. In those days, our _________concern was to provide people who were stopped by the snow storm with food and health care.

    A. normal      B. constant     C. permanent     D. primary

    29. As he works in a remote area, he visits his parents only _________.

    A. occasionally    B. anxiously     C. practically     D. urgently

    30. When she first arrived in China, she wondered what the future might have_________for her, but now all her worries are gone. 

    A. in need       B. in time      C. in preparation     D. in store

    

    第二节:完成句子(共10小题;每小题1.5分,满分15分)

    阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。

    例: We _________(起床) before dawn. It was still dark outside.(get)

    答案:got up

    31.         (最长的三条河流) in the world are the Niles, the Amazon, and the Changjiang River. (long)

    32. Seldom         (他们玩) video games ever since they entered college. (play)

    33. The city         (我成长的) is very hot and damp in summer. (grow)

    34.          (我花了) one thousand dollars to buy the painting last week. (cost)

    35. I feel so sick. I wish Mum         (没有逼我) to eat so much. (force)

    36. - You'd better go and          (把你的轿车洗洗)。

    -  No, I'll do it myself. (wash)

    37. With the rapid development of science and technology, I can't imagine         (我的家乡会是什么样子) in ten yeas. (what)

    38. It is your efforts, not your intelligence      (决定) your success. (determine)

    39. He looks sleepy. He must         (熬夜了) last night, writing the essay. (stay)

    40. At present, lots of food, water, tents, and medicine         (正在运往) from all over China and other parts of the world to the earthquake-stricken areas. (transport)

    

    第三节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

    阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

    On a warm Monday, Jenny Neilson bought a sandwich and parked her car under some trees. Rolling down the windows to  41  in fresh air, she settled back to enjoy her lunch. Suddenly she 42 a big bald (秃顶的)man running through the parking lot. Before she came to  43  what would happen, the man was there, shouting through her window. “Get out!”

    Neilson  44  .

    Pulling open her door, the man seized her  45   the neck and hair, and threw her out of the car onto the ground. She screamed,  46  her purse and the keys.

    Two reporters of the local newspaper, Robert Bruce and Jeff Jackson, just outside their office building on a  47  , heard the screams and began running.

    When they  48  Neilson’s car, the attacker had jumped into the driver’s seat and was 49 searching for the keys. Bruce opened the door, and he and Jackson dragged the man out. The attacker 50 back. But even in his cornered panic, he was no 51 for the two athletic men.

    Reggie Miller, a worker of the local newspaper, heard the screams, too. He rushed back to the office to 52 the police, and then ran back with some plastic ropes —— used to tie up newspapers.

    With his arms 53 tightly behind him, the prisoner looked up and said 54 , “I hope you guys feel good about yourselves – you just caught one of the most wanted men.” They 55 him and waited for the police.

    Later, Bruce and Jackson were shocked to learn the man was the 56 carjacker (劫车者) and suspected murderer, whose 57 – but with a full head of hair – had been recently printed in their own newspaper.

    Neilson consiedrs herself lucky 58 she suffered injuries. She believes the story might have had a 59 ending if those good people had not come to her aid. “Unfortunately,” she says, “many people would 60 have done what they did, and that is the real truth.”

    41.A.bring B. let C. gather D. send

    42 .A.recognized B.watched C.noticed D.met

    43 .A.realize B.understand C.imagine D.conclude 

    44 .A.escaped B.struggled C.refused D.obeyed 

    45 .A.by  B.around  C.with  D.on

    46 A.burying  B.forgetting  C.offering  D.grabbing 

    47 A.trip  B.visit  C.break  D.holiday 

    48 A.started  B.stopped  C.entered  D.reached 

    49 A.carefuuly  B. madly  C. disappointedly D. patiently 

    50 A.fought  B.turned  C.jumped  D.shouted 

    51 A.match  B. target  C.equal  D.companion 

    52 A.remind  B.phone  C.invite  D.beg 

    53 A.rolled  B.folded  C.bent  D.tied 

    54 A.angrily  B.kindly  C.coldly  D.warmly 

    55 A.caught  B.thanked  C.comforted  D.ignored

    56 A.ordinary  B.professional  C.honest  D.outstanding 

    57 A.picture  B.background C.character  D.story 

    58 A.and  B.but  C.though  D.when 

    59 A.ridiculous  B.similar  C.strange D. different 

    60 A.sometimes  B.never  C.often  D.forever 

    

    第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)

    阅读下列短文,从每篇短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

    A    

    Margaret, married with two small children, has been working for the last seven years as a night cleaner, cleaning offices in a big building.

    She trained as a nurse, but had to give it up when her elder child became seriously ill. “I would have liked to go back to it, but the shifts(工作班次) are all wrong for me, as I have to be home to get the chiledren up and off to school.”

    So she works as a cleaner instead, from 9 p.m. till 6 a.m. five nights a week for just £90, before tax and insurance. “It's better than it was last year, but I still think that people who work ‘unsocial hours’ should get a bit extra.”

    The hours she’s chosen to work mean that she sees plenty of the children, but very little of her husband. However, she doesn’t think that puts any pressure on their relationsip. 

    Her work isn’t physically very hard, but it’s not exactly pleasant, either. “I do get angry with people who leave their offices like a place for raising pigs. If they realized people like me have to do it, perhaps they’d be a bit more careful.”

    The fact that she’s working all night doesn’t worry Margaret at all. Unlike some dark buildings at night, the building where she works is fully lit, and the women work in groups of three. “Since I’ve got to be here, I try to enjoy myself – and I usually do, because of the other girls. We all have a good laugh, so the time never drags.”

    Another challenge Margaret has to face is the reaction of other people when she tells them what she does for a living. “They think you’re a cleaner because you don’t know how to read and write,” said Margaret. “I used to think what my parents would say if they knew what I’d been doing, but I don’t think that way any more. I don’t dislike the work though I can’t say I’m mad about it.”

    61. Margaret quit her job as a nurse because____.

    A. she wanted to earn more money to support her family

    B. she had suffered a lot of mental pressure

    C. she needed the right time to look after her children

    D. she felt tired of taking care of patients

    62.Margaret gets angry with people who work in the office because_________.

    A. they never clean their offices 

    B. they look down upon cleaners

    C. they never do their work carefully 

    D. they always make a mess in their offices 

    63.When at work, Margaret feels_________.

    A.light-hearted because of her fellow workers 

    B.happy because the building is fully lit 

    C.tired because of the heavy workload 

    D.bored because time passes slowly

    64.The underlined part in the last paragraph implies that Margaret’s parents would _________.

    A.help care for her children

    B.regret what they had said

    C.show sympathy for her 

    D.feel disappointed in her

    B    

    Kathy started at my nursery school at the age of three. She settled into the group easily, and would be first on the slide and highest up the climbing frame. She could put on her coat without help and not only fasten her own buttons but other children's too.

    She was a lovely child but unfortunately a scratcher. If anyone upset her or stood in her way, her right hand would flash out fast and scratch down the face of her playmates. Children twice her age would fly in fear from her.

    This must have been very rewarding for Kathy but obviously it had to be stopped. All the usual ways failed and then I remembered an account by G. Atkinson of Highfield School, of how fights in the playground had been stopped. No punishment had been given, but the attacker had been ignored and the victims rewarded. So I decided to try this out on Kathy.

    With a pocketful of Smarties I followed Kathy around. She was so quick that it was impossible to prevent her scratching, but I was determined to stay within arm's length all afternoon.

    All was peaceful but then I was Kathy's hand moved and heard the scream. Gently I gathered up the little hurt one in my arms and said "Nice, nice sweetie" and I put a Smartie into her mouth. Kathy opened her mouth, expecting a Smartie and then looked puzzled when she got nothing.

    Soon came another scream, this time from John. While holding him in my arms, I said, "Look, Kathy, a nice Smartie for John" and put it into John's mouth.

    A smile of understanding flashed across Kathy's face. Minutes later, she came to me and said loudly, "Give me a Smartie! I have hurt my finger!"

    "No," I replied, "you'll get it if someone hurts you."

    On purpose, she turned and scratched a nearby boy, Tom, and waited quietly while I mothered and rewarded him, then she walked away.

    She has never scratched a child since.

    Parents who find older children bullying younger brothers and sisters might do well to replace shouting and punishment by rewarding and giving more attention to the injured ones. It's certainly much easier and more effective.    

    65. From the passage, we know that Kathy is_______.

    A. sensitive but slow

    B. smart but a bit rude

    C. independent but selfish

    D. quick but sort of passive

    66. Kathy scratched Tom because_______.

    A. she was angry at Tom, who was in her way

    B. she wanted to get a Smartie from the teacher

    C. she was in the habit of scratching other children

    D. she wanted to know if the teacher meant what she had said

    67. According to the passage, the underlined word "bullying" is closest in meaning to "_____".

    A. helpingB. punishingC. hurting D. protecting

    

    68. The writer of this passage aims to recommend an approach to______.

    A. rewarding children's good behavior

    B. correcting children's bad behavior

    C. punishing badly-behaved children

    D. praising well-behaved children

    C    

    One August afternoon, Richard Allen dropped off his last passenger, Mrs. Carey. Lifting two grocery bags, he followed her across the yard and stood on the step of her house. Glancing up, he saw a large wasp (黄蜂) nest under the roof. Allen had heard that wasps can become more likely to sting (sting, stung, stung蜇) in summer. He mentioned this to Mrs. Carey, who had opened the door.

    "Oh, they don't bother me," she said lightly. "I go in and out all the time."

    Anxiously, Allen looked at the nest again-to see the wasps flying straight at him. "Hurry!" he shouted to Mrs. Carey. "Get in!"

    She stepped quickly inside. Allen ran for his mini-bus. Too late; they were upon him. Just as he jumped aboard, half a dozen red spots showed on his arm, and he felt more on his back and shoulders.

    As he was driving down the road, Allen felt as if something was burning at the back of his neck, and the "fire" was spreading forward toward his face. An immediate anxiety took hold of him. Allen knew that stings could cause some persons to die. But he had been stung the previous summer and the after-effects soon passed. However, what he didn't know was that the first sting had turned his body into a time bomb waiting for the next to set off an explosion.

    Miles from the nearest medical assistance, Allen began to feel his tongue thick and heavy and his heartbeat louder. Most frightening, he felt his breathing more and more difficult. He reached for the radio mike(话筒),trying to call the mini-bus center, but his words were hardly understandable. Signals were also poor that far out. He knew a rescue team was on 24-hour duty at the Amherst Fire Department's north station. So his best chance was to make a run for it.

    Rushing down the mountain, Allen tried not to panic, focusing his mind on each sharp turn. He was almost through the last of them when he felt sure he was going into shock(休克).Just then he reached for the radio mike again.

    "Call fire station," he shouted, concentrating to form the words. "Emergency. Bee sting. Emergency. There in ten minutes."

    "Five-ten," the center replied. 

    Hold on, Allen thought. Keep your eyes open. Breathe. Keep awake.

    At last he reached the station. Two firemen ran out. Allen felt their hands grasp him before he hit the ground. You made it, he thought.

    

    69.It is mentioned in the passage that wasps are more likely to attack when_____.

    A. there are huge noises

    B. strangers are approaching

    C. the air is filled with food smell

    D. the hottest season comes around

    70.Allen didn't know that if stung by wasps again, he would______.

    A. have no after-effects

    B. suffer from sharper pain

    C. surely lose his life

    D. become more sensitive

    

    71.Allen failed at his first attempt to send his message to the mini-bus center because _______.

    A. he was unable to speak clearly

    B. his radio equipment was poor

    C. he was in a state of shock

    D. no one was on duty

    72.Which would be the best title for the passage?

    A.Allen,A Helpless Driver

    B.Wasps,Bloody Killers

    C.A Race Against Death

    D.War Against Wasps

    D    

    One morning a few years ago,Harvard President Neil Rudenstine overslept.For this busy man,it was a sort of alarm:after years of non-stop hard work,he might wear himself out and die an early death.

    Only after a week's leave—during which he read novels,listened to music and walked with his wife on a beach—was Rudenstine able to return to work.

    In our modern life,we have lost the rhythm between action and rest.Amazingly,within this world there is a universal but silly saying:“I am so busy.”

    We say this to one another as if our tireless efforts were a talent by nature and anvability to successfully deal with stress.The busier we are,the more important we seem to ourselves and, we imagine,to others.To be unavailable to our friends and family,and to be unable to find time to relax—this has become the model of a successful life.

    Because we do not rest,we lose our way.We miss the guide telling us where to  go,the food providing us with strength,the quiet giving us wisdom.

    How have we allowed this to happen?I believe it is this:we have forgotten the Sabbath,the day of the week—for followers of some religions—for rest and praying.It is a day when we are not supposed to work,a time when we devote ourselves to enjoying and celebrating what is beautiful.It is a good time to bless our children and loved ones,give thanks,share meals,walk and sleep.It is a time for us to take a rest,to put our work aside,trusting that there are larger forces at work taking care of the world.

    Rest is a spiritual and biological need;however,in our strong ambition to be successful and care for our many responsibilities,we may feel terriibly guilty when we take time to rest.The Sabbath gives us permission to stop work.In fact,“Remember the Sabbath”is more than simply permission to rest;it is a rule to obey and a principle to follow.

    

    73.The“alarm”in the first paragraph refers to “______”.

    A.a signal of stress

    B.a warning of danger

    C.a sign of age

    D.a spread of disease

    

    74.According to Paragraph 4,a successful person is one who is believed to ____.

    A.be able to work without stress

    B.be more talented than other people

    C.be more important than anyone else

    D.be busy working without time to rest

    

    75.Some people feel guilty when taking time to rest because they ____.

    A.think that taking a rest means lacking ambitions

    B.fail to realize that rest is an essential part of life

    C.fail to realize that religions force them to rest

    D.think that taking a rest means being lazy

    

    76.What is the main idea of this passage?

    A.We should balance work with rest.

    B.The Sabbath givers us permission to rest.

    C.It is silly for anyone to say “I am so busy.”

    D.We should be available to our family and friends.

    E    

    Downing the last drop of an expensive famous brand H2O as well as remembering to throw the empty bottle in the recycling bin,makes you feel pretty good about yourself,right?It shouldn't.Even when the bottles are recycled,there are all kinds of other consequences of swallowing bottled water,says Melissa Peffers,the air-quality program manager for Environmental Defense.

    The containers are often filled in faraway lands,then shipped from abroad,and stored in refrigerators at your local store.Compare that with the influence on environment of turining on your tap,filling a glass,and drinking up!

    Anyone who is choosing bottled water for health reasons is misguided,says Peffers,“Most bottled water is just tap water.”And what comes out of your tap is carefully monitored to follow the strict rules.Consider another fact that bottled water is surprisingly expensive,especially when compared with the alternative,which is almost free,and it is astonishing that Amecica's desire for bottled water seems impossible to satisfy,reaching nearly 30 billion bottles a year.

    “My parents'generation never had bottled water,”says Isabelle Silverman,an Environmental Defense legal adviser.She has made a commitment to going bottle free.“You don't need to fetch it home from the store,and it's cheaper,”she adds.

    Bottled water's role as a status symbol needs to change,Peffers points out.So when a waiter at an expensive restaurant offers“And what's your drink?”that's no reason to forget your conviction(信念).“Don't be afraid to say,‘I'll have tap.’Say it loud enough that the other tables nearby can hear you,”Peffers says,“And then spend that money on a dessert.”

    

    77.In the first paragraph, the underlined sentence “It shouldn’t.”suggests that people_____

    A.shouldn’t feel pleased with finishing the water in the bottle

    B.shouldn’t feel good about drinking an expensive brand H2O

    C.shouldn’t be content with just recycling empty bottles

    D.shouldn’t be satisfied with drinking only bottle water

    

    78.According to the author,tap water is________

    A.as safe as bottle water

    B.more likely to be polluted

    C.healthier than bottle water

    D.less convenient than bottle water

    

    79.The underlined part “going bottle free”(in Para.4)means “________”

    A.making bottled water free

    B.abandoning bottled water

    C.recycling used water bottles

    D.providing free water containers

    

    80.Why does Peffers ask people to say “I’ll have tap.”loudly?

    A.TO encourage them to set an example for others to follow

    B.TO advise them to save the money for one more dessert

    C.TO remind them to be aware of their social status

    D.TO persuade them to speak confidently in public

    

    第四部分:书面表达(满分25分)

    假如你是卜曼宜,你购买了一部某外国公司生产的手机,因有质量问题,要求该公司更换。请根据下列要点,用英文写一封电子邮件。

    要点:

    1问题:手机不响铃,不能发短信;

    该产品已售完,无法更换;

    型号新,无配件,无法维修。

    2.要求:公司应尽快予以更换

    注意:1 词数为100左右

    2参考词汇:配件 ——spare part

    3电子邮件的开头和结尾已为你写好(不计入你所写词数);

    4已给出的电子邮件的开头和结尾不得抄入答题卡。

    Dear Sir,

    I am writing to you for the mobile phone of Dephone-S250 I bought on 20th Apr.2008 at Tele Mall in Wuhan,P.R.China……

    

    Thank you for your consideration.

    Sincerely yours

    Bu Manyi  

2008年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷)英语试题参考答案

第一部分:听力(每小题1.5分,满分30分)

    1. C  2.B 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.B 9.C 10.A

    11.A 12.C 13.B 14.A 15.C 16.B 17.B 18. A 19.C 20.B

    

    第二部分:英语语言知识运用

    第一节 多项选择(每小题1分,满分10分)

    21.B 22.A 23.C 24.A 25.C 26.D 27.B 28.D 29 A 30.D

    第二节:完成句子(每小题1.5分,满分15分)

    31.The three longest rivers

    32.have they played

    33.in which /where I grew up

    34.It cost me

    35.hadn't forced  me

    36.have/get your car washed

    37.what my hemetown will be/look like

    38.that determine

    39.have stayed up

    40.are being transported

    第三节:完形填空(每小题1.5分,满分30分)

    41. B 42. C 43.A 44.C 45.A 46.D 47.C 48.D 49.B 50.A

    51.A 52.B 53.D 54.C 55.D 56.B 57.A 58.C 59.D 60.B

    第三部分:阅读理解(每小题2分,满分40分)

    61.C 62.D 63.A 64.D 65.B 66.D 67.C 68.B 69.D 70.C

    71.A 72.C 73.B 74.D 75.B 76.A 77.C 78.A 79.B 80.A

    

    第四部分:书面表达(满分25分)

    Possible version;

    Dear Sir,

    I am writing to you for the mobile phone of Dephone-S250 I bought on 20th Apr.2008 at Tele Mall in Wuhan,P.R.China.Ten days after that,it didn't ring and send short messages.Then I took it to the seller,but was told that the model had been sold out and I had to wait at least three months for a new one. Later I went to the repairman.He said since it was a new model in China,it was inpossible to fix it without the right spare parts.I was so desperate on hearing that.How can I wait that long?Therefore,I require that you send me a new one of the same model within a month.

    Thank you for your consideration.

    Sincerely yours,

    Bu Manyi

本站是提供个人知识管理的网络存储空间,所有内容均由用户发布,不代表本站观点。请注意甄别内容中的联系方式、诱导购买等信息,谨防诈骗。如发现有害或侵权内容,请点击一键举报
从APP上打开文章,阅读全文并永久保存 查看更多类似文章
来自:luq  > exams
举报
[荐]  原创奖励计划来了,万元大奖等你拿!
猜你喜欢
类似文章
2011高考英语备考(北师大版)阶段模拟检测(六)
初三英语期末测试题
北京市海淀区2010年高三年级第二学期期末练习
2010年中考模拟试题
2001年全国中学生英语能力竞赛(NEPCS)决赛高一组试题
2010年安徽高考英语试卷下载word版本,安徽高考,2010安徽高考,安徽高考网,高考招...
更多类似文章 >>
生活服务
绑定账号成功
后续可登录账号畅享VIP特权!
如果VIP功能使用有故障,
可点击这里联系客服!