未登录

开通VIP,畅享免费电子书等14项超值服

开通VIP
丰台区2015年高三英语二模

2015-10-07

丰台区2015年高三年级第二学期统一练习(二)
英    语
2015.5
第二部分:知识运用(共两节,45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分)
21. There are about one million words in English. ________, most people use only about ten thousand of them.
A. Moreover          B. However          C. Otherwise                  D. Therefore
22. He promised that he ______ us in the party, but he hasn’t turned up until now.
A. will join          B. had joined      C. would join               D. has joined
23. --- Can I help you?
--- Yes. I bought an iPhone 6 here last week, but there _______ something wrong with it.
A. was                   B. had been         C. will be                         D. is
24. _______ here if you want to get a better view of the mountain scenery.
A. To come              B. Coming           C. Comes                  D. Come
25. John brought over my letter _______ to him by mistake.
A. delivered       B. to be delivered          C. delivering             D. having delivered
26. Molly is an impressive photographer, _______ pictures have appeared in many magazines.
A. who                B. which              C. whose                        D. what
27. Our house is on the top of the hill, and in winter the winds ________ be very cold.
A. can              B. need             C. would             D. shall
28. ___________ in hard seats for 6 hours, we finally stepped out of the train tiredly.
A. Sitting              B. Having sat         C. To sit                            D. Sit
29. _______ they said about my program was a real knock to my self-confidence.
A. What                            B. Why                       C. Where                           D. When
30. The media today can draw public attention to _______ medical help is actually needed.
A. who              B. how                      C. where                  D. whose
31. The children are dirty from head to foot because they ________ in the mud all morning.
A. play                 B. had played        C. will play                     D. have been playing
32. Mo Yan grew up _________ folk tales that had been told for centuries in his hometown.
A. listening to       B. listened to         C. listen to                    D. to listen to
33. I was not sure _______ I had the qualification for the job, but I applied for it anyway.
A. that              B. whether           C. what                     D. how
34. --- Sorry indeed, I ________ to your wedding if I had been in Beijing.
--- Forget it. I know you were out on business.
A. attended            B. had attended               C. would attend             D. would have attended
35. I will never forget my experience in Africa, _______ has a great effect on my life.
A. where             B. which        C. when                           D. that
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)
阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
I Was Forced to Find My Gifts
I was a pretty typical 17-year-old with a strong interest in painting when something happened. One Sunday, I went to an old swimming hole and dove in. I   36   something under the water head-on and broke a couple of vertebrae(椎骨)of my neck.
For five months I stayed at the hospital, feeling like a   37   to my family. My self-image was instantly   38  . I was described with terms like “disabled” or “crippled.” I was angry and
39   after I failed so many times at some   40   task---dropping something on the floor and trying to get it back up again.
Near the end of my stay in the hospital, my doctor almost forcibly tied a   41   to my hand. He had seen my paintings I’d done before and   42   me to paint. Fortunately, I found that I
43   had this artistic ability left. It was like a big weight had been   44  . At least I could do something worthwhile again, and it became a   45   part of my recovery.
After I left the hospital, I stayed at home, feeling desperately   46  . It seemed like I was cut off from   47  . No one can get along   48   love and acceptance. So that fall, I started at the University of Texas, majoring in graphic design.
One day a man happened to see one of my paintings. He had a great   49   for it and asked if I ever did art shows. So I was given a(n)   50  . Much to my surprise, I found that people liked my paintings and would pay for them. That was about 11 years ago. Today, 1,500   51   have carried my work.
It was the art that provided the   52   for me to get up every morning and do something,
53   sitting in front of the television. Society has such   54   expectations of the disabled person, so it’s very easy to get sucked into a dependency routine --- you know, the “give me” kind of attitude. And that’s what I take the most   55   in --- the fact that what I’m doing today is well received all over.
36. A. saw                  B. hit                   C. touched          D. picked
37. A. burden             B. failure             C. joke                D. patient
38. A. improved         B. created            C. changed          D. judged
39. A. helpless            B. careless           C. nervous           D. tired
40. A. difficult           B. special             C. simple             D. important
41. A. bandage           B. towel                     C. rope                D. paintbrush
42. A. allowed            B. taught             C. ordered           D. encouraged
43. A. already             B. still                  C. even                D. always
44. A. gained              B. carried            C. lifted               D. measured
45. A. vital                 B. strange            C. boring            D. different
46. A. lonely               B. weak               C. frightened       D. guilty
47. A. success             B. classmates     C. society           D. treatment
48. A. in                            B. for                   C. behind            D. without
49. A. sympathy         B. fondness       C. talent                  D. responsibility
50. A. exhibition        B. challenge        C. permission      D. message
51. A. hospitals          B. galleries          C. schools           D. families
52. A. imagination      B. chance            C. motivation      D. curiosity
53. A. instead of        B. apart from       C. due to             D. but for
54. A. high                 B. low                 C. enough            D. unrealistic
55. A. power                     B. pride               C. comfort           D. advantage
第三部分:阅读理解(共两节,40分)
第一节(共15小题;每小题2分,共30分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
“Cooking With Kids creates fun and food for the family. Kate Heyhoe gives simple practical tips on how to bring the family together for mealtime magic.”
—Linda Gassenheimer, award-winning author of Dinner in Minutes
“I have just helped my four year old granddaughter Jessica to make stuffed eggs. What fun it is to cook with a new generation and what a joy now to have a brilliant new book like Cooking With Kids to pass on a passion for life and its healthy pleasures to a child!”
—Graham Kerr, International Culinary Consultant
“Like millions of moms, I want to prepare delicious, nutritious meals for my family, and after working all day in the restaurant, I also want to spend quality time with my sons. Cooking together is the natural solution. But in the kitchen, you need the proper tools to do the job well; Cooking With Kids is just the tool to get you started.”
—Chef Mary Sue Milliken, TV hostess, cookbook author
“In Cooking With Kids, Kate Heyhoe brings kids into the kitchen and teaches them not only great tasting recipes but cooking fundamentals such as how to hold a knife, set a table and how to survive in a supermarket. With families’ busy schedules, this book is a wonderful sourcebook for family interaction.”
—Emily Luchetti, executive pastry chef
“Seize the moment, and a copy of this delightful cooking guide, then call the children to the kitchen to experience the joy of an often neglected pleasure of family life---cooking food together.”
—Marcel Desaulniers, author of Death by Chocolate
“In Cooking with Kids, Kate Heyhoe takes your hand and leads you through the kitchen on a most delightful tour. The book is packed with easy-to-understand guidance and simple, tasty recipes that will delight kids of any age, and that includes every inner child who never learned the secrets of the kitchen. ”
—Michele Anna Jordan, author of Home Cooking
56. Who is the author of Cooking with Kids?
A. Kate Heyhoe.         B. Emily Luchetti.
C. Graham Kerr.        D. Marcel Desaulniers.
57. What do we learn about Cooking with Kids?
A. It is an award-winning book.
B. It is very popular among chefs.
C. It is written for kids with talents for cooking.
D. It helps develop cooking skills and family relationship.
58. What’s the main purpose of the passage?
A. To share opinions on cooking.
B. To teach children how to cook.
C. To recommend a cooking book.
D. To introduce some famous chefs.
B
My name is Pablo. I think I’m a lucky guy. I have a good family, and we live in a nice neighborhood in Puerto Vallarta, Mexico. People travel here from many countries for their vacations. We have beautiful beaches, hotels, restaurants, shopping and sports.
However, in my beautiful hometown, there are also very poor neighborhoods. These areas are crowded and have a lot of crime. Life is terrible for many of the children in these areas. Some don’t really have a childhood because they’re homeless and live on the streets. They don’t have education. They don’t have enough food. Many use drugs or have diseases or mental problems.
Last year, I came back to Puerto Vallarta from my university in Mexico City. I spent one year as a volunteer with an organization called Outreach International. They have several programs. I volunteered for one program to help street children.
I worked in a home for street children (all boys, at this one). At this home, the boys have a place to sleep and three meals daily. The home keeps the boys off the streets. It shows them another way of life. As a volunteer, I helped to prepare meals. I taught games---such as basketball, football and art. I helped the kids with their homework. These kids can be fun. They have a lot of energy, but they’re also really tough. Their hardships on the streets make them strong and not always “sweet little children.”
At this boys’ home, I met two other volunteers---Brian from Canada and Greg from Australia. In many ways, we were very similar. We were the same age, came from good homes and had a good education. They were both college students, like me. We became very good friends. Now, we email each other.
It was the best---and most difficult---year of my life. I learned a lot that year.
59. What do we learn about the author?
A. He loves travelling.
B. He enjoys his work as a volunteer.
C. He is now working for Outreach International.
D. He has made friends with the homeless children.
60. What is Paragraph 2 mainly about?
A. Street Crime.                               B. The author’s childhood experience.
C. The author’s hometown.             D. The terrible life of the homeless children.
61. According to the author, what makes the street children really tough?
A. Drugs.                                         B. Too much energy.
C. Hard life.                                     D. Pressure from school.
62. What is the best title for the passage?
A. My Special Year                          B. A Sweet Home
C. Outreach International                D. Street Children
C
It does not matter who wins. We are told that from day one. Usually, that statement is followed by some remark about being a loser. If we do not care who wins, then why do we compete? Fun, experience, the chance to meet new people --- these are the reasons we try to outdo each other.
People will compete over anything. Every Christmas, my neighbors and I have a little Christmas light competition. It is heaven for the electric company, but I think we give Will Rogers Airport a scare. It is bright enough to land a plane in our front yards.   I admit that last year my neighbors won, but only because they bought every strand of lights Wal-Mart had before I could get there.
Personal competitions are great, but we get a little carried away. I cannot stand to see coaches shout at kids playing sports. Who cares if someone messes up and the other team advances?
I’m tired of people competing just to win. It happens not only in sports, but in music competitions, too. People auditioning(试音)for chair placement in certain bands can get really unfriendly. This year I did not audition for a certain band, but I went to auditions anyway. This was the first time I actually had the opportunity to comprehend the whole picture.
Other times I’ve been the person who was nervous and anxious. This time, I sat back and observed everyone else. I came to the realization that the people who aren’t so good are terrified of the good people, and the good people are scared stiff that the bad people have taken lessons and can now show them up. Unless a person is on the outside looking in, I don’t think anyone realizes this.
Maybe competing is human nature, but we shouldn’t let it influence our judgment. Being disrespectful to opponents(对手), letting competition become our life, and becoming so involved that we close ourselves off from friends and family is not the meaning of competition.
A little competition is healthy, so it shouldn’t hurt anyone. If it does, someone somewhere needs to back off, find the good thing hidden inside, and try it again. Winning isn’t everything, and losing isn’t the end of the world.
63. The author mentions his competition with his neighbors to __________.
A. make excuses for his failure
B. express his concern about the airport
C. imply his neighbor cheated in the competition
D. show people really care about the result of competition
64. The underlined word “this” in Paragraph 5 refers to ________.
A. the rules of competition
B. competitors’ effort to win
C. the influence of competition on life
D. the negative attitude to competition
65. From the passage, we can learn that _______.
A. the author failed the audition
B. competitors may be unfriendly to each other
C. it is coaches who always mess up the match
D. those who observe opponents calmly always win
66. Which of the following opinions does the author probably accept?
A. Competition for the job is fierce.
B. Winning or losing is none of people’s concern.
C. Competition is healthy, but it can get out of hand.
D. The disadvantages of competition outweigh the benefits.
D
The chimp didn’t feel well. She fell over, ignoring the other wild chimps.  Finally, the sick chimp crawled over to a bush, picked some leaves and swallowed them. By the next afternoon, the chimp was as good as new!
Biologists watching the chimp were surprised. Somehow, the plant had cured the chimp! Did the chimp know the plant would make her feel better? Or was it just a lucky accident?
Many scientists don’t think it has anything to do with luck. They’re discovering that some animals seem to use plants to cure themselves. And these animals are leading scientists to new plants that could cure humans!
Dr. Richard Wrangham, an anthropologist at Harvard University, agrees that animals may know something we don’t know about forest plants.
Wrangham got to know chimps and their diets while studying them for three years in Tanzania. “You must know a lot about an animal’s feeding habits to know what it doesn’t consider food,” Wrangham explains. Every morning, he saw that most chimps ate fruit near their nests. Later on, they ate on leaves.
When he noticed chimps eating the leaves of a plant they usually ignored, Wrangham thought something interesting was going on---especially when he saw that they’d sometimes walk for 20 minutes to find the plant. Another strange thing that caught his eye was how they ate the bitter leaves.
“They swallowed the leaves whole,” explains Wrangham, noting that chimps usually chew their food well. “They seemed to rub(摩擦)the leaves around the roofs of their mouths. They closed their eyes, wrinkled their noses and swallowed slowly. ”
Wrangham wondered what could be so good about something tasting so bad. He had a chemist analyze the leaves. He discovered that the leaves contain a red oil that kills different viruses(病毒). Later tests showed that the oil might even fight cancer and the AIDS virus!
Why don’t the chimps chew the leaves? “Rubbing the leaves between the tongue and the inside of the mouth might allow the chemicals to enter the bloodstream directly,” he suggests, “instead of going to the stomach, where they might get destroyed by acids. The chimps seem to know what they’re doing.”
67. We can learn from the passage that _________.
A. chemicals in plants help cure animals
B. chimps cure themselves by chewing plants
C. scientists live with chimps to study their diets
D. Dr. Wrangham knows a lot about forest plants
68. How can Dr. Wrangham tell which plants are medicine for chimps?
A. By talking with the biologists.
B. By analyzing the chimps’ favorite food.
C. By studying the chimps’ feeding habits.
D. By comparing other scientists’ discoveries.
69. The author wrote the passage to ___________.
A. present a finding                         B. test a theory
C. provide a solution                        D. describe an experiment
70. What does the passage mainly talk about?
A. Forest plants.                               B. Animal doctors.
C. Chimp’s diets.                             D. A cure for cancer.
第二节(共5小题;每小题2分,共10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Online courses are a terrific way for busy people.     71     You might have a full time job with a packed schedule and need to study at irregular times. You might want to benefit from the quality of education in another country. In this article you will learn about what it takes to succeed in online courses.
72     Time management is an important skill to develop. First, calculate how much time you will need to study every day. Then, allot(分配)a specific time in your schedule for studying. If you are busy during the day, then separate a few hours at night for studies. If you do not schedule study time, chances are you will not get any.
Then, the good place to study can be different from student to student. Some prefer to study in complete silence. Others need some kind of soft music around them to concentrate.     73
It can be easy to get distracted(分散)when it is time to study. One of the most common mistakes students of online courses make is leaving their chat and email accounts open while studying. This may seem like a small distraction, but it can end up wasting a lot of your time.
74
In conclusion, it takes hard work and concentration to succeed in online courses.     75
The more effort you put into learning the course material, the better equipped you will be to succeed in your professional career.
A. Online courses may not be a good choice for you.
B. There are many reasons you might want to take online courses.
C. In order to succeed in online learning, you have to have some specific skills.
D. Remember online courses are designed to give you the knowledge to succeed.
E. The secret to succeeding in online courses is learning how to manage your time.
F. If you leave the door open for distraction it will come in and make itself at home.
G. For the most part, a quiet room away from your busy and noisy home or office is recommended.
第四部分:书面表达(共两节,35分)
第一节  (15分)
请你给外教Jeff写一封电子邮件,内容包括:
1.  告诉他你在学校演讲比赛中获得了第一名;
2.  感谢他在口语及演讲技巧上给予的帮助。
注意:1. 词数不少于50。
2. 可适当增加细节,以使行文连贯。
3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。
Dear Jeff,
_____________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yours,
Li Hua
(请务必将作文写在答题卡指定区域内)
第二节 (20分)
假设你是红星中学高三(1)班学生李华,请根据以下四幅图的先后顺序,为校刊“英语园地”写一篇短文,记述上周六你和父母去地坛公园认养树木的过程。
注意:词数不少于60。
(请务必将作文写在答题卡指定区域内)
丰台区2015年高三年级第二学期统一练习(二)
英语试题参考答案及评分标准
第一部分:听力理解(共三节,30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)
1.B        2.C        3.B        4.A        5.C
第二节(共10小题;  每小题1.5分,共15分)
6. B              7.A        8.C        9.B        10.C
11.A      12.C     13.B     14.A     15.A
第三节(共5小题:每小题1.5分,共7.5分)
如出现拼写错误不计分;每小题超过一个词不计分;出现大小写、单复数错误扣0.5分。
16. headache         17. running          18. cough        19. throat         20. twice
第二部分:知识运用(共两节,45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分)
21.B      22.C      23.D      24.D      25.A      26.C      27.A     28.B      29.A      30.C
31.D      32.A      33.B      34.D     35.B
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)
36.B      37.A      38.C      39.A      40.C     41.D      42.D      43.B      44.C      45.A
46.A      47.C      48.D      49.B      50.A      51.B      52.C      53.A      54.B      55.B
第三部分:阅读理解(共两节,40分)
第一节(共15小题;每小题2分,共30分)
56.A      57.D     58.C      59.B      60. D     61.C     62.A     63.D     64.D      65.B
66.C     67.A      68.C     69.A      70.B
第二节(共5小题 ;每小题2分,共10分)
71.B     72.E    73.G   74.F    75.D
第四部分:书面表达(共两节,35分)
第一节(15分)
一、评分原则:
1.本题总分为15分,按4个档次给分。
2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
3.评分时应考虑:内容是否充实,交际是否得体,语言是否准确。
4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
5.词数少于50,从总分中减去1分。
二、各档次的给分范围和要求:
第一档
(13分~15分)
完全完成了试题规定的任务。
·内容完整,条理清楚;
·交际得体,表达时充分考虑到了交际的需求;体现出较强的语
言运用能力。
完全达到了预期的写作目的。
第二档
(9分~12分)
基本完成了试题规定的任务。
·内容、条理和交际等方面基本符合要求;
·所用语法和词汇满足了任务的要求;
·语法或用词方面有一些错误,但不影响理解。
基本达到了预期的写作目的。
第三档
(4分~8分)
未恰当完成试题规定的任务。
·内容不完整;
·所用词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理
解。
未能清楚地传达信息。
第四档
(1分~3分)
未完成试题规定的任务。
·写了少量相关信息;
·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。
0分
未能传达任何信息;所写内容与要求无关。
三、One possible version:
Dear Jeff,
I can’t wait to tell you that I took first place in the Speech Contest. I know that without your help, I could have gone nowhere. Thank you so much for helping me with my pronunciation and offering me the advice on how to make the speech impressive. With your great help, I faced the challenge confidently. I really appreciate what you’ve done for me. Thank you very much!
Yours,
Li Hua
第二节(20分)
一、评分原则:
1.本题总分为20分,按5个档次给分。
2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
3.评分时应考虑:内容要点的完整性、上下文的连贯、词汇和句式的多样
性及语言的准确性。
4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
5.词数少于60,从总分中减去1分。
二、内容要点:
1.获知认养树木的信息
2. 来到认养区
3. 认养树木
4. 与树木合影
三、各档次的给分范围和要求:
第一档
(18分~20分)
完全完成了试题规定的任务。
·覆盖了所有内容要点;
·运用了多样的句式和丰富的词汇;
·语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富的内容所致;
体现了较强的语言运用能力;
·有效地使用了语句间的连接成分,所写内容连贯、结构紧凑。
完全达到了预期的写作目的。
第二档
(15分~17分)
完全完成了试题规定的任务。
·覆盖了所有内容要点;
·运用的句式和词汇能满足任务要求;
·语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰富的内容
所致;
·使用了简单的语句间连接成分,所写内容连贯。
达到了预期的写作目的。
第三档
(12分~14分)
基本完成了试题规定的任务。
·覆盖了内容要点;
·运用的句式和词汇基本满足任务要求;
·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。
基本达到了预期的写作目的。
第四档
(6分~11分)
未恰当完成试题规定的任务。
·漏掉或未描述清楚主要内容;
·所用句式和词汇有限;
·语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。
未能清楚地传达信息。
第五档
(1分~5分)
未完成试题规定的任务。
·明显遗漏主要内容;
·句式单调、词汇贫乏;
·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。
0分
未能传达任何信息;所写内容与要求无关。
四、One possible version:
On Friday evening, I was watching TV with my parents when a piece of news caught our attention. The park called on people to adopt trees. That was exactly what we had been thinking about. So the next morning, we went to the park. A worker there gave us a detailed introduction and showed us to the pine woods. We chose a beautiful pine tree and the worker tied an adoption card on it. Seeing my name on the card, I was so proud and felt responsibility at the same time. To memorize this exciting moment, we took photos with our new family member---the pine tree. In the photo, we all smiled from bottom of our heart.
丰台区2015年高三年级第二学期统一练习(二)
听力理解录音文本
第一部分:听力理解(共三节,30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。
Text 1
W: Christmas is coming soon, have you bought any gifts for your family?
M: Yes, of course! I’ve bought a watch for my father and two books for my sister, but
I haven’t decided what to buy for my mother, probably some jewels.
Text 2
W: Could you give me some information about buses for Washington, please?
M: They leave every twenty minutes. You have missed the 8 o’clock bus. It left 10
minutes ago.
Text 3
W: You can change planes in Chicago or Denver.
M: You mean there is no direct flight to New York?
Text 4
M: I’m only here for three days. What are the best places to see?
W: Well... Are you interested in islands? There is a very famous one around here. And
the scenery is very nice.
M: Oh, thank you very much.
Text 5
W: Look! It says they want a junior sales manager, and it seems like a big company.
And you can travel a lot. That will be good.
M: Do they say anything about experience?
第二节(共10小题)
听下面4段对话或独白,每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
Text 6
M: Hi, can I help you?
W: Yeah, I’m looking for a CD. It’s Beethoven’s Symphony Number 9. You know the
one recorded in Berlin last year.
M: It’ll be in our classical section. I’ll show you ... Is this the one?
W: Yeah, great. Is there somewhere I can listen to it?
M: Sure, just follow me please.
听第7段材料,回答第8至9题。
Text 7
M: Good afternoon. Thanks for joining us today. I am talking to one of the best-
known faces on television---Kathy Koh. Kathy, welcome. Thanks for being here.
W: Oh, it’s my pleasure.
M: Can you tell us exactly what you do?
W: As you know, I’m the host of the show, presenting stories in the news and doing
live interviews.
M: What does it take for someone to be a good host?
W: First, you have to have a nice sounding voice. Then you have to be a good listener,
and you have to think quickly. I mean, even though you might have a set list of
questions at the back of your mind, you also have to be able to respond to the
unexpected things the guest may say.
M: And finally a question. What advice would you give to the young people who want
to become TV show hosts?
W: Well, the first is being curious. Second is being able to communicate well with
other people, which is probably the most important thing.
M: That’s very valuable advice. Kathy, thanks again for joining us.
听第8段材料,回答第10至12题。
Text 8
M: Have you made a list of people to invite?
W: Yes.
M: Great. Let me see. Who have you got now?... Oh, no, you can’t invite Uncle Fred.
W: Why not?
M: Because he and Dad haven’t spoken to each other for many years. You know they
don’t get along...Wait... Who’s this?
W: Where? Oh, Homan? He is the neighbor who was good to Mom and Dad when
Dad was in the hospital last year.
M: You know we were only inviting members of the family. I really think he’d feel
uncomfortable.
W: All right, take him off then.
M: Where is Henry? You didn’t put his name on the list? He was Dad’s favorite
nephew when we were kids. Don’t you remember?
W: Yes, I remember, but I don’t have his address.
M: Oh, for heaven’s sake. I know where he lives. I’m putting him on the list.
W: OK, fine.
听第9段材料,回答第13至15题。
Text 9
Hello, I’m Peter and I will be with you on this tour of our school campus. I’ve been studying here for almost four years. I’m sure you’ll get a good idea of where everything is.
OK, let’s go along this sidewalk. The building we’ve just left behind us is the Administration Building. All the school offices are there. That’s where you register, pay your tuition and consult your records. There’s also a nurse’s office in the basement. Let’s hope you never go there.
The next one, here on the left, is the Library. The new addition behind it is the Computer Center. It also has study rooms where you can meet to study together. But remember to reserve those rooms in advance.
Now follow me between the Administration Building and the Library. We have our new Student Center on the north side of the park. This is where students can relax and have a snack during their spare time. Beyond this is the swimming pool. Oh, great! Some of the diving team are practicing on the high boards.
Please follow me, and I want to show you the bookstore. After that we’ll go to the Gymnasium and the sport fields.
第三节(共5小题)
听下面的一段对话,完成第16至20五道小题,每小题仅填写一个词,听对话前,你将有20秒钟的时间阅读试题,听完后你将有60秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。
听下面的一段对话,完成第16至20五道小题。
Text 10
W: Good morning. Young man. Your name please?
M: Good morning. I’m Henry Smith.
W: What seems to be the problem?
M: I’m having a fever and a terrible headache. And I can’t sleep because of the cough which is nearly killing me.
W: Don’t worry and tell me when it got started.
M: Since last night. Now I have a running nose and a sore throat. I feel terrible.
W: Well, calm down. Let me give you an examination. First let me take a look at your
throat. Open your mouth and say “ah”.
M: Ah.
W: Look, your throat is red and swollen. And your tongue is thickly coated. Have you had your temperature?
M: Yes, it’s 38oC.
W: You have all the symptoms of flu.
M: What am I supposed to do then?
W: Take this medicine twice a day, have a good rest, and drink more warm water.
M: Thank you.
本站是提供个人知识管理的网络存储空间,所有内容均由用户发布,不代表本站观点。请注意甄别内容中的联系方式、诱导购买等信息,谨防诈骗。如发现有害或侵权内容,请点击一键举报
从APP上打开文章,阅读全文并永久保存 查看更多类似文章
来自:tonyflora  > 模拟
举报
[荐]  原创奖励计划来了,万元大奖等你拿!
猜你喜欢
类似文章
2009届高三英语月考试卷(含答案)
初一(下)英语知识点总结
英语面试自我介绍
英语 表达问候 词汇
八年级上册unit5-unit10语法填空词汇运用(无答案)
外国人说“I'm good”到底几个意思!90%的人都理解错了!
更多类似文章 >>
生活服务
绑定账号成功
后续可登录账号畅享VIP特权!
如果VIP功能使用有故障,
可点击这里联系客服!